Hoofdinhoud

• Home
  • Help
  • Ik kan niet inloggen bij MyMitsubishi
  • Registreren
  • Login

Help

Print page

Help

Ik kan niet inloggen bij MyMitsubishi

terug

1. Vaak voorkomende invoerfouten uitsluiten

• Het is van belang of het wachtwoord met hoofd- of kleine letters wordt geschreven. De Caps Lock-toets voor het schrijven van hoofdletters kan per ongeluk zijn geactiveerd.
  • Hebt u de juiste gebruikersnaam ingevoerd? Deze is niet altijd identiek aan uw e-mailadres.
  • Controleer ook de schrijfwijze van uw gebruikersnaam, want mogelijk wordt het wachtwoord juist ingevoerd, maar wordt de gebruikersnaam verkeerd geschreven. Hebt u het wachtwoord enige tijd geleden veranderd en voert u niet de nieuwe versie in?

2. Captcha-fout uitsluiten

Na meermaals het wachtwoord fout te hebben ingevoerd, moet u bovendien een captcha invoeren. Mogelijk wordt hierbij het wachtwoord juist, maar de captcha fout ingevoerd. U kunt slecht leesbare captcha's overslaan door naast de captcha meermaals op "Refresh" te klikken tot er een goed leesbare captcha verschijnt.

3. Blokkering gebruiker uitsluiten

Als u meermaals achter elkaar een onjuist wachtwoord invoert, wordt uw toegang 2 uur lang geblokkeerd. Ook het inloggen met de juiste toegangsgegevens is binnen deze tijd niet mogelijk. Wacht dus deze tijd af voordat u opnieuw probeert om in te loggen.

4. Blokkering IP in bedrijfsnetwerk uitsluiten

Als in een bedrijfsnetwerk met een gezamenlijk IP-adres meerdere foutieve inlogpogingen worden gedaan (door één of meerdere gebruikers), wordt het gezamenlijke IP 4 uur lang geblokkeerd. Ook het inloggen met de juiste toegangsgegevens is binnen deze tijd niet mogelijk. Wacht dus deze tijd af voordat u opnieuw probeert om in te loggen.

5. Ik heb mij nieuw geregistreerd en het inloggen lukt de eerste keer niet

Hebt u de validatiemail ontvangen en uw e-mailadres door het klikken op de link in de e-mail bevestigd? Indien niet, volg dan deze aanwijzingen:

Ik heb de validatiemail niet ontvangen

6. Het inloggen lukt om andere redenen niet

Mogelijk komt het door u ingevoerde wachtwoord niet overeen met het opgeslagen wachtwoord of de geldigheidsperiode van het wachtwoord is na langdurig gebruik verstreken. Volg de onderstaande aanwijzingen:

Hoe kan ik mijn wachtwoord resetten?

U vindt niet wat u zoekt? Neem dan contact met ons op...

terug

Omhoog