Hoofdinhoud

• Home
  • Help
  • Ik heb de validatiemail niet ontvangen
  • Registreren
  • Login

Help

Print page

Help

Ik heb de validatiemail niet ontvangen

terug

1. Waarvoor dient de validatiemail?

In de loop van uw registratie versturen wij een e-mail met een link. Door op de link te klikken en vervolgens uw profiel compleet te maken, bevestigt u dat inderdaad u de MyMitsubishi-toegang wilt gebruiken en niet een ander persoon uw gegevens heeft ingevoerd.

Als u deze validatiemail niet hebt ontvangen, kunt u niet inloggen.

2. Zoek in uw SPAM-map

De afzender van de e-mail is "newsletter@meg.mee.com". De link is geldig tot 24 uur na verzending.

Informatie over uw SPAM-map vindt u hier: Hoe ontvang ik de door het systeem verzonden e-mails?

3. Vraag een nieuwe validatiemail aan

Als u de e-mail niet kunt vinden of als sinds het versturen van de e-mail meer dan 24 uur zijn verstreken, kunt u een nieuwe validatiemail aanvragen. Voer hiervoor uw inloggegevens opnieuw in en klik in het dan verschijnende venster op de knop voor het versturen van een nieuwe validatiemail.

Naar de MyMitsubishi Login

4. Stuur een e-mail naar de support

Als u ook de opnieuw verstuurde e-mail niet ontvangt, blokkeert waarschijnlijk uw e-mailprovider of uw bedrijfsnetwerk het ontvangen van de automatisch gegenereerde e-mails. Stuur in dat geval ter validatie een e-mail vanuit uw geregistreerde e-mailaccount naar mitsubishi@pdp.de, waarin u om handmatige activering van uw account vraagt.

U vindt niet wat u zoekt? Neem dan contact met ons op...

terug

Omhoog